Slider Други издатели Новини 

Нова сага от света на „Блейд Рънър“ в дъждовната антиутопия на бъдещия Лос Анджелис

На най-добрия Блейд Рънър – ловец на хуманоиди, от РПУ „Лос Анджелис“, детектив Аана Ашина, по прякор „Аш“, е възложена задачата да разследва мистериозното изчезване на Изабел и Клео Сълуин, съпругата и дъщерята на бизнес магната Александър Сълуин – близък личен приятел на Елдън Тайрел.

Разследването на Аш ще я отведе в изпълнените с престъпност гета на бавно разпадащия се мегаполис Лос Анджелис, където ще разкрие ужасяваща тайна и отчаяна конспирация, които я принуждават да се изправи срещу личната си омраза към Репликантите – изкуствените хора, които тя презира, преследва и убива.

Графичният роман „Blade Runner 2019 – Лос Анджелис“ е официалното продължение на култовия класически научнофантастичен филм Blade Runner от 1982 г. и се разпространява у нас от издателство Артлайн в превод на Здравко Генов.

Автори на графичния роман са Майкъл Грийн, Майк Джонсън и Андрес Гуиналдо. Майкъл Грийн е сценаристът на Blade Runner 2049, американски телевизионен и филмов писател, както и сценарист на комикси.

Related posts

Leave a Comment