Новини 

3 характеристики на добрия онлайн магазин за компютърни конфигурации

Когато става въпрос за компютъра у дома или в офиса, то няма човек, който да не иска най-доброто за себе си. Много хора са готови да дадат големи суми пари, за да получат максимално добро качество и да си осигурят максимален комфорт при работата. Това, както и да го погледнем, си е вид инвестиция, особено щом се отнася до работните ангажименти. Ако изкарвате прехраната си благодарение на вашия компютър, а това днес е доста често срещана практика, то определено трябва да помислите за оптимизация. На помощ в такива ситуации идват добре познатите на всички ни компютърни конфигурации или работни станции.

Те представляват добре организирани и синхронизирани компютър с мощен процесор, достатъчно голяма вътрешна и външна памет, както и отлични аксесоари и периферия (мишка, монитор, клавиатура. Изборът на подобен вид аксесоари и стоки може да затрудни някои от вас, които нямат особено големи познания, но от изключителна важност е изборът на подходящия магазин, от където ще направите покупката. Именно поради тази причина избрахме да ви представим кои са 3-те характеристики на добрия онлайн магазин за компютърни конфигурации.

Добра репутация и качествени стоки

Ето от тук започва всичко, от добрата репутация на даден магазин. Никой няма да се довери на търговец със съмнителна репутация, за който не се знае дали продава качествени стоки, или не. Магазин Wyertech има изградена перфектна такава и това го доказват стотиците доволни клиенти през годините. Те предлагат голямо разнообразие от качествени аксесоари и компоненти за компютър, работни конфигурации, работни станции и др.

Перфектно обслужване

Много е важно обслужването да е на ниво. Ако може на едно място да получите и пълно такива, то това би било повече от чудесно. Е, в Wyertech това се случва. Освен магазин, те разполагат и с оторизиран сервиз, където може да разрешите всеки един ваш проблем, свързан с компютъра ви. Освен това, предлагат и услугата хардуерна поддръжка, така, че това е още един плюс в тяхна полза и опция, от която определено може да се възползвате. Само са 120 лева на месец те могат да поддържат до 4 компютъра, а в тази цена влизат услугите: хардуерна поддръжка-профилактика, замяна на дефектирали компоненти, осигуряване на резервна техника, допълнителни отстъпки при покупка на консумативи, антивирусна защита и премахване на злонамерен софтуер, както и конфигурация и инсталация на ОС. Разгледайте пакетните предложения и при по-голям брой компютри.

Добри и изгодни цени

Цената винаги е определящ фактор за това дали даден човек ще се възползва от дадена услуга или не. Wyertech може да се похвали, че предлага достъпни цени, а вие сами се уверихте в това. Както казахме поддръжката за 4 компютъра на месец е само 120 лева. Но това далеч не е всичко цените им са добри и във всяка една категория. Ще получите 15% отстъпка при компютърни компоненти и софтуер закупени от тях, както и допълнителни отстъпки за лоялни клиенти. Може да се възползвате и от тяхното промо предложение за отстъпки от цените на аксесоари втора ръка, а подробности за това, ще намерите в онлайн магазин за компютърни конфигурации Wyertech.

Related posts

Leave a Comment