Филми 

SPIDER-MAN се приземява в DISNEY+ в България

“The Amazing Spider-Man (2012)”, “The Amazing Spider-Man 2 (2014)”, “Spider-Man: Homecoming (2017)”, “Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)” и “Spider-Man: Far From Home (2019)” ще са първите Spider-Man филми, достъпни в Disney+ в България на 22 юли

 

Днес Disney+ в България анонсира, че пет Spider-Man филма ще бъдат налични в стрийминг услугата от юли, като така феновете ще имат достъп до още съдържание от Marvel колекцията на едно място. Spider-Man филмите “The Amazing Spider-Man (2012)”, “The Amazing Spider-Man 2 (2014)”, “Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)”, “Spider-Man: Homecoming (2017)” и “Spider-Man: Far From Home (2019)” ще са достъпни за абонатите от 22 юли.

Списъкът с филми на Sony Pictures и датите, на които ще са налични в Disney+ в България, можете да намерите по-долу:

  • The Amazing Spider-Man (2012) – достъпен от 22 юли 2022 г.

Тийнейджърът Питър Паркър се бори както с гимназиалните, така и с невероятни свръхчовешки кризи като своето алтер его Спайдър-мен.

  • The Amazing Spider-Man 2 (2014) – достъпен от 22 юли 2022 г.

Страхотно е да бъдеш Спайдър-мен. Но да бъдеш Спайдър-мен си има своята цена: само той може да защити жителите на Ню Йорк от страховитите злодеи, които застрашават града.  С появата на Електро, Питър трябва да се изправи срещу враг много по-могъщ от самия него. Със завръщането на стария си приятел Хари Озбърн, Питър ще осъзнае, че всички негови врагове имат едно общо нещо: ОзКорп.

  • Spider-Man: Homecoming (2017) – достъпен от 22 юли 2022 г.

Младият Питър Паркър / Спайдър-мен се опитва да се адаптира към новата си самоличност на хвърлящ паяжини супергерой. Питър се завръща у дома, където живее с леля си Мей, под зоркия поглед на своя нов ментор – Тони Старк. Той се опитва да се върне към нормалното си ежедневие, но появата на нов злодей – Лешояда, поставя под заплаха всичко, което е важно за Питър.

  • Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) – достъпен от 22 юли 2022 г.

Фил Лорд и Кристофър Милър, креативните умове, които стоят зад The Lego Movie и 21 Jump Street, пренасят уникалните си таланти в една нова визия за различна Spider-Man вселена, с новаторски визуален стил, който е първи по рода си. Spider-Man: Into the Spider-Verse представя тийнейджъра от Бруклин Майлс Моралес и необятните възможности на Spider-Verse, където повече от един може да носи маската.

  • Spider-Man: Far From Home (2019) – достъпен от 22 юли 2022 г.

След събитията от Avengers: Endgame, Питър Паркър (Том Холанд) се завръща  в Spider-Man: Far From Home. Нашият дружелюбен квартален супергерой решава да се присъедини към най-добрите си приятели Нед, Ем Джей и останалата част от бандата на ваканция в Европа. Плановете му да загърби супергеройската работа за няколко седмици бързо се провалят, когато неохотно се съгласява да помогне на Ник Фюри (Самюъл Джаксън) в разкриването на мистерията около няколко нападения на elemental създания. Спайдър-мен и Мистерио (Джейк Джиленхол) обединяват сили, за да се борят с хаоса, отприщил се из целия континент, но не всичко е такова каквото изглежда.

Специалната страница на Marvel бранда в Disney+ вече служи като дом на най-голямата колекция на Marvel със стотици часове филми и предавания. Вижте стрийминг дома на Marvel в Disney+ тук: https://www.disneyplus.com/brand/marvel

Очаква се допълнителни заглавия от филмовата и телевизионна библиотека на Sony Pictures да са достъпни в Disney+ в България по-късно тази година.

Related posts

Leave a Comment