Новини 

Всички необходими мултивитамини в Animal Pak

Animal Pak на Universal Nutrition е комплексен добре балансиран продукт от нужните за организма хранителни елементи от витамини, минерали и аминокиселини. Кога е необходим приема и очакваното действие? С какви други препарати се комбинира и може ли да се взема от начинаещи спортисти? Има ли странични ефекти? Нека видим съветите на Хелтстор.

За какво се взима Animal Pak

Високата интензивност на физическите спортове изтощават до краен предел организма, за чието възстановяване той се нуждае от определено количество витамини, минерали и аминокиселини. В подобен случай, според мненията на напредналите спортисти и експертите от Хелтстор, на помощ идва комплексната хранителна добавка Animal Pak на Universal Nutrition. 

 

Мненията на експертите гласят, че приемът на този продукт ще засили действието на възстановителните процеси в организма след силно изтощение и ще го подхрани с нужните вещества. Той ще подобри работата на тялото и неговите органи, като черния дроб например, който е силно натоварен с филтрацията на постъпващите храни. Също, действието на добавката ще допринесе до образуването на антиоксиданти, неутрализиращи повишеното ниво на свободни радикали, характерни за активно физически спортуващите.

С какво може да се комбинира

Хранителната добавка Animal Pak на Universal Nutrition може успешно да се съчетава с продукта Flex, в чието съдържание влиза msm, глюкозамин и хондроитин. Действието на тези съставки спомагат за възстановяването на хрущяла и по-доброто смазване на ставите. Според мненията на някои експерти и според Хелтстор, Animal Pak успешно може да се комбинира и с приема на креатин, който ще спомогне за подобряване на мускулния релеф и ще увеличи анаеробната издръжливост на организма.

Подходящо ли е за начинаещи

Много експерти и професионални културисти, както и според мнението на Хелтстор, продуктът Animal Pak не се препоръчва за консумация от мъже и жени под 18 години, както и от бременни и кърмачки. Действието на тази хранителна добавка е изключително силно и преди нейния прием Ви съветваме да се консултирате с лекар специалист в областта или Вашия треньор. Нека научим обаче малко повече за страничните ефекти!

Има ли странични ефекти

Според използвали го професионални спортисти и мненията на някои експерти в областта и по тестове от страна на Хелтстор, при приема на този продукт има вероятност да се появят следните странични ефекти:

  • Дискомфорт;
  • Промени в настроението;
  • Чревни разстройства;
  • Лошо храносмилане и болка в стомаха;
  • Подуване;
  • Главоболие, дължащо се на съдържанието на цинк в състава.

 

При проява на споменатите или други странични ефекти, моля незабавно преустановете приема на продукта и се обърнете към личния си лекар.

Related posts

Leave a Comment