Новини 

Запознайте се със света на играчките – Rayatoys

Когато става въпрос за играчки и други стоки за бебето и детето, отговорът е само един – детски магазин RayaToys. При нас ще откриете голямо разнообразие от детски и бебешки стоки. Можете да се възползвате и от онлайн магазинът на Rayatoys.

 

Откога съществува Rayatoys и как започна всичко

 

Всичко започна през 2000 година във Варна, където открихме нашият първи магазин. Основната ни дейност беше продажбата на детски играчки с високо качество. Нашата амбициозност винаги ни е помагала да вървим напред и да се развиваме. Днес при нас ще откриете широка гама продукти. Ако сте бременна и скоро в домът ви ще настъпи най-голямата радост, ще ви помогнем да се сдобиете с всичко необходимо. Когато бебчето се роди, благодарение на Rayatoys и марките, с които работим, ще сте подготвени с хигиенни принадлежности, дрешки, аксесоари за хранене, количка и други бебешки стоки, и ще можете напълно да се отдадете на грижи за малкото ангелче. Ако вече сте родители, при нас ще откриете всичко необходимо за нуждите и развитието на вашето дете.

 

Къде можете да откриете магазините на Rayatoys

 

Както вече споменахме, ние сме амбициозни и постоянно се стремим към развитие. Започвайки с откриването на един единствен обект, днес ще ни намерите в:

  • Търговище;
  • Варна;
  • София;
  • Бургас.

Ще ни откриете на 4 места във Варна, на 3 места в София или в обектите в Бургас и Търговище. Ако нямате възможност да посетите магазините, разгледайте ни онлайн, където отново ще намерите всичко необходимо за нуждите на малките членове на семейството. Възползвайте се от различните отстъпки и от доставката до всяко кътче на страната.

 

Защо доверието в детските играчки на Rayatoys е огромна

 

Години наред спазваме първоначалната си мисия, а именно продажбата на висококачествени детски играчки. За всички години на пазара сме се убедили, че най-хубавото нещо е да виждаш радостта в очите на децата при разопаковането на нова такава. Знаем и колко неприятна е ситуацията, когато нещо се случи с нея и вашето съкровище започне да страда. Затова работим само с най-добрите производители, които освен на качеството, залагат и на развитието на малчуганите, създавайки развиващи ума и креативността продукти. Можете да ни се доверите и за вашите празници – направете тематично парти, като всичко необходимо ще намерите отново тук – в Rayatoys. Разгледайте целият асортимент  и намерете всичко, което ви е необходимо и би направило малчуганите ви щастливи. Всеки продукт е направен с любов и ще стане любима и неизменна от ежедневието вещ. Благодарение на занимателните игри за детско развитие, детето едновременно учи и се забавлява. А има ли нещо по-добро от това. 

Related posts

Leave a Comment