Новини 

Надеждни ли са стойките за телевизори за стена

Стойката за телевизор с чупещо рамо е малкото, но значително допълнение, позволяващо да направим гледането на любимите си телевизионни предавания по-комфортно и приятно. С какво те ни помагат и какви видове се предлагат днес? За кои размери на екрана можем да купим онлайн и други подробности ще бъдат разгледани по-долу.

Особености на стойка за телевизор за стена

Днешните LCD тв устройства със своя съвременен и стилен дизайн се вписват във всеки домашен интериор. Всеки от тях е възможно да бъде монтиран, така че гледаемостта му да е още по-приятна на подходящата височина. Стойката за телевизор за стена с чупещо рамо, която може да бъде закупена онлайн е изключително гъвкава и позволява позициониране на тв устройството по начина и ъгъла, който собствениците пожелаят. Тя също така ще Ви избави от нуждата да купувате много по-скъпа мебел, където да поставите тв приемника.

 

Употребата на подобен аксесоар ще Ви спести много свободно пространство в помещението. От друга страна, стойката за телевизор за стена онлайн ще предпази техниката от детските палави ръце, които пипат навсякъде.

Видове

Съществуват няколко отделни вида тв-стойки за стена с чупещо рамо, които могат да бъдат закупени онлайн:

    Стойки за телевизори от 4SALES

  • стационарни – телевизионният приемник стои фиксиран на стената и не може да се мести наляво и надясно, нагоре и надолу.
  • наклонени – позволяват плавно регулиране на ъгъла на наклона нагоре и надолу. Характеризира се с по-малки размери от обичайните модели
  • подвижна с чупещо рамо – позволява плавна настройка на ъгъла на наклона както вертикално, така и хоризонтално. Позволява също промяна на позицията и завъртане в определена посока. Поради повишената многофункционалност, цената на подобно решение е значително по-висока от предните
  • таванни – позволява широк диапазон на позициониране на екрана, но не е подходяща за ниски помещения – около 2 метра височина.

За кои размери телевизори са подходящи

За всяка предлагана онлайн стойка за телевизор за стена с чупещо рамо, производителя конкретизира диапазона на големината на екрана. Като цяло обаче, диапазонът на размерите на екрана в инчове по диагонал се простира от 32 до 55 инча. Важен показател също е и теглото на тв приемника. Когато изберете определен модел, важно е да се съобразите както с поддържания размер, така и с максималното тегло.

 

Добър вариант е все пак да се консултираме и със специалист, който да ни разясни начина на монтаж и поддържаните размери и тегло на устройството.

Related posts

Leave a Comment