Новини 

Мъжка мода от онлайн магазин Teodor.bg

Мъжката мода постоянно се развива, а трендовете всяка година се променят и за да бъдем в крачка с тях е нужно постоянно да се информираме. Най-предпочитан е спортно елегантния стил, за който ще стане дума в днешния ни материал, какво е характерно за мъжката мода, как да бъдем винаги в тренда и какво предлага българския каталог на онлайн магазин ТЕОДОР и на какви цени?

Какво трябва да знаем за мъжката мода

За разлика от дамския, мъжкият гардероб е значително по-консервативен от към разновидности на облеклото, но има такива дрехи, които са задължителни за всеки представител на силния пол. Това например са ризите, дънките, тениските, анцузите, блузите и жилетките за всекидневно носене. В един гардероб също трябва да присъства поне един костюм и сако за спортно елегантен стил на обличане за официалните и неофициални събития и семейни празници.

 

От друга страна, в последните години се появиха и множество аксесоари, които станаха важна част от стила на един съвременен мъж. Предназначението им е предимно да подчертаят индивидуалността на образа. Аксесоарите основно включват: шалове, вратовръзки, копчета за ръкавели при официалните костюми, папийонка, колани, гривни и т.н. В предложенията на онлайн магазин ТЕОДОР е създаден специален български каталог от мъжки принадлежности.

Какви стилове има

В мъжката мода те вече са много, но ние ще се спрем само на най-предпочитаните от българските представители на силния пол. Това са:

  • Офисен – предимно корпоративен начин на обличане, състоящ се в носене на костюм или поне неофициален панталон и спортно елегантно сако;
  • Уличен – популярен е предимно сред младежите и тийнейджърите. Той предимно се състои в съчетание от обикновени дънки, тениски и суитчъри в комбинация с кецове;
  • Спортно елегантен стил – носи се при неофициални случаи или в корпоративна среда. Състои се в неофициален панталон, блуза или пуловер и сако.

 

Всеки от тези видове на обличане може да бъде открит и в онлайн магазина на ТЕОДОР, благодарение на специалния актуален каталог на българската мода.

Как да се обличаме модерно през всеки сезон

Най-добрия и сигурен вариант, че сте облечен според днешния моден тренд е всекидневно поне по половин или един час да отделяте от времето си да гледате модните канали и да разглеждате местните и чуждестранни каталози. По този начин със сигурност ще сте в тренда и съответно ако се налага навреме ще актуализирате и гардероба си. В онлайн магазина на ТЕОДОР се предлага специален каталог, в който преобладава спортно елегантния стил.

Физически магазини на Teodor.bg

С мисия максимално да улесни българските потребители в пазаруването на мъжка мода и спортно елегантен стил, компанията разполага не само с онлайн магазин ТЕОДОР, но и с цели български 29 физически търговски обекта в цялата страна. Всички продукти са на най-добрите цени и това прави веригата най-голямата в България.

Related posts

Leave a Comment