Aniventure Comic Con Featured Marvel Slider Новини 

Вселената на MARVEL става част от Aniventure Comic Con

Супергероите Tony Stark, Dr. Strange, Thor и Spiderman ще оживеят на 6 и 7 юли в Интер Експо Център благодарение професионални актьори, двойници и каскадьори

 

Остава един месец до Aniventure Comic Con, а разнообразието от интересни гости става все по-голямо. Към вълнуващата програма на фестивала се присъединяват супергероите oт света на Marvel – Tony Stark, Dr. Strange, Thor и Spiderman, които ще оживеят на 6 и 7 юли в Интер Експо Център благодарение на екипa от професионални актьори, двойници и каскадьори oт Impersonators – Marvel Actors Tribute.

Oтборът от изключително талантливи артисти на Impersonators са сред най-добрите майстори в имитацията на най-популярните измислени герои от комиксите на Marvel и техните кинематографични адаптации за последните 15 години. Marco Spatola (Тоny Stark), Michael Paterakis (Dr. Strange), Marco Langellotti (Spiderman) и Gabriele Sorrentino (Thor) ще пресъздадат своите герои в специално шоу по време на Aniventure Comic Con. Участието им обаче далеч не спира дотук, защото имитаторите от света на Мarvel ще бъдат в непрекъснато взаимодействие с публиката, като всеки, който иска да се снима с тях и да получи автограф, може да го направи в отредената на целта зона.

А за любопитните да разберат какво се крие зад суперсилите на всеки супергерой, организаторите от Aniventure Comic Con и партньорите от Ratio са подготвили среща с един невероятен учен – Стивън Голдфарб (Steven Goldfarb), физик от Университета в Мелбърн и участник в експеримента ATLAS в ЦЕРН. Той ще ни въведе в тайните на „Физиката на супергероите“, за да научим повече за вероятностите, които стоят зад тези супер свойства.

Отново със съдействието на Ratio към специалните гости на фестивала ще видим и Дебора Хайд (Deborah Hyde) британски писател, скептик, фолклорист и културолог. Повече от десетилетие тя специализира в областта на тъмния фолклор и пристига в България, за да ни разкаже за изкупителните жертви през вековете, вещиците и най-вече – върколаците. Дебора ще хвърли светлина върху историята на върколаците и ще разнищи въпроса „Кой е по-лош – човекът или звярът?“.

Феновете на виртуалното пък ще имат възможност да се включат в най-големия мобилен шампионат на годината, който ще се проведе в гейминг зоната на събитието! A1 България и Аniventure Comic Con предизвикват запалените геймъри да съберат отбор по Brawl Stars или да се включат индивидуално в Clash Royale надпреварата, където общият награден фонд възлиза на 5 000 лева.

Всичко това и още много гости и изненади ни очакват на 6 и 7 юли в Интер Експо Център.

АNIVENTURE COMIC CON 2024 се осъществява с генералната подкрепа на е възможен благодарение на A1 България, Ozone, Coca-Cola, Fanta, Visa и Пощенска банка. Събитието се осъществява и с подкрепата на Nescafe 3in1, Happy Delivery, Lenovo, Monster Energy и много други. Oсновен медиен партньор на фестивала е bTV Media Group.

Двудневни, еднодневни, ULTRA и MEET & GREET билети за Aniventure Comic Con 2024 могат да бъдат закупени oт мрежата на Ивентим, магазини OZONE GAMES и OZONE LIVE, бензиностанции OMV в цялата страна, както и на сайта на фестивала – https://comiccon.bg/tickets/.

Related posts

Leave a Comment