Featured Slider Новини 

„Деца на времето“ – изключителен фантастичен роман, носител на престижните награди Hugo Award и Arthur C. Clarke Award, от автора Ейдриън Чайковски

Деца на времето“ е епичен научнофантастичен роман, носител на престижните награди Hugo Award и Arthur C. Clarke Award. Ейдриън Чайковски ни представя един изключителен свят, в който последните представители на човешката раса оставят зад гърба си една умираща планета. Следвайки стъпките на предците си, те откриват най-голямото съкровище на отминалата епоха – тераформиран свят, готов да бъде заселен, но нещата не са такива, каквито изглеждат. Тази планета не ги чака празна и непокътната. Новите й господари са превърнали това убежище в най-лошия кошмар на човечеството.

Ще се сблъскат две цивилизации, готови на всичко, за да оцелеят. Трябва да бъде разрешен най-важният въпрос – кой ще наследи тази нова Земя?

„Деца на времето“ е задължително четиво за всеки любител на научната фантастика.

Ейдриън Чайковски е учил психология и зоология. Впоследствие завършва право и работи като изпълнителен директор. Той е автор на поредицата „Сянката на умелите“.

Related posts

Leave a Comment