Новини 

Как да украсим хола с пана за стена

Модерните пана за стена за хола са декоративен детайл, който ще ви помогне да направите интериора на стаята завършен и уникален. За да бъде подобно допълнение акцент на стаята, трябва да обърнете внимание и на стила, на който отговаря. Но не само прекрасните декоративни пана за стена могат да бъдат вашият избор, когато решите да създадете уникален дизайн. Панелите, специалните интериорни стикери и драперии, както и рисунките също ще помогнат за декорирането на стените на хола.

Примери и препоръки за избор на картини пана за хола

Важно е да следвате няколко насоки:

Нека се съсредоточим върху цвета. Желателно е изображението, например, картини от 5 части, да съответства на нюанса на интериорната палитра. Можете да използвате комбинации като жълто и горчица, тюркоазено и синьо, кафяво (дървено) и мандарина. Рамката на картината не трябва да се слива с цвета на декорацията на стената. Ако в стаята няма предмети, които фокусират вниманието, тогава е позволено да се окачат или да се постави контрастен пейзаж, портрет или историческа композиция.

Размер на стаята

Колкото по-широко е пространството, толкова по-голяма трябва да бъде картината на стената. Препоръчително е да окачите такъв цялостен декор на празна стена, която няма други допълнения. За този метод са подходящи картини на тема пейзаж. В случай, че стаята е с нисък таван, за да я увеличите визуално, можете да използвате модулни вертикални платна по стените.

Комбинация с интериора

Изберете картини само след като цялостният дизайн на стаята е готов. Например, модели с антични къдрави рамки ще изглеждат неуместни в модерно стилистично решение. За класицизма тези опции са идеални.

Темата на изображението на снимката

Парцелът трябва да е приятен и гостоприемен. Фен арт приветства, както и изображения на места, които собственикът на къщата планира да посети. Не пренебрегвайте мотивиращи снимки и цитати. Не забравяйте да вземете предвид и вашите собствени предпочитания. На първо място, собственикът трябва да хареса изображението.

Обърнете внимание на наличието на свободно пространство на стената, не забравяйте да имате равни празнини на свободното пространство от двете страни на окачените картини. Това ще помогне за центриране на платното и ще го направи по-привлекателно.
Posters24 ви предлага невероятен избор на декоративни картини, от които можете да изберете най-подходящите за вашето жилище или офис.

Related posts

Leave a Comment