Новини 

Как работят онлайн слотовете за хазартни игри?

Има много митове и погрешни схващания, при които хората вярват, че управляват начина на работа на онлайн слотовете. Може би сте от онези хора, които харесват идеята да печелят пари от онлайн слот машина в Уинбет например, но нямат представа как всъщност работят.

Генератор на случайни числа (RNG)

Във всяка онлайн игра на слот има компютърен компонент, който обикновено се нарича генератор на случайни числа (RNG), основната цел на който е да създава произволни последователности в интервали от милисекунда през целия ден, всеки ден.

RNG винаги произвеждат произволни и различни серии от числа всеки път, когато щракнете върху бутона за завъртане или залагане на макс.

Генераторът на случайни числа се прилага за всички онлайн казина, за да определи резултатите от многобройните онлайн слотове, които се предлагат. Всички тези резултати зависят от комбинация от алгоритми и RNG софтуер и тези системи сами определят резултата от всяко завъртане, на което залагате – предишното завъртане или завъртания не са от значение за резултата от всяко друго завъртане.

Как работи RNG

От изключително значение е да се отбележи, че играта на слот няма памет. Нито генераторът на произволни числа, нито която и да е друга част от играта на слот не знае дали сте спечелили или загубили. Никога не се знае дали сте оставали по цял ден без нито една победа или просто сте ударили джакпот.

Вашата съдба обикновено се определя от определени математически уравнения и в момента, в който започнете последователност на игра, тя веднага се решава от RNG. Важно е да се отбележи, че резултатите от завъртанията на вашите онлайн слотове не са предварително програмирани, за да дадат определени резултати.

В момента, в който натиснете бутона за стартиране на слот игра с три барабана, например, от RNG се записват три числа (по един за всяка макара). Първата цифра определя позицията на първата макара, втората определя позицията на втората, а третата определя позицията на третата и същото е валидно за слота с пет барабана и други варианти на играта на слот.

Как работят видео слотовете

Видео слотовете включват средно 50 индивидуални линии на изплащане, но понякога до 100 или повече. В момента, в който натиснете бутона за възпроизвеждане, програмите нарисуват по пет произволни числа на всяка барабана. След това номерата на барабана ще спрат в зависимост от числата, които всеки е зададен от генератора на случайни числа.

По този начин системата бързо изчислява сложната математика зад вашата печалба или загуба след спиране на последната макара. Наградите незабавно и автоматично се сумират към баланса ви. В случаите, когато се получават безплатни завъртания или се започва бонус, макарите се въртят последователно чрез един и същ процес на генератор на случайни числа.

Предимства на RNG

Ако сте вярвали в някакви митове за машините за слотове, сега знаете, че резултатът от всяко завъртане, което правите, е независим и различен от предишните резултати. Софтуерът за произволни числа е строго тестван преди употреба, за да се гарантира, че резултатите не са манипулирани и следователно справедливи и безопасни.

Сайтовете за хазартни игри винаги ще имат RNG, които са сертифицирани от Тестване на технически системи (TST). Важно е също да се отбележи, че макар съвременните онлайн слот машини да са се променили значително поради по-сложната игрална технология, която напредва всеки ден, основните аспекти на генератора на случайни числа винаги остават същите.

Слотовете, както във физическите, така и в онлайн казината, са сред най-популярните казино игри в света. Различни причини правят тези игри много харесвани, като тези игри са сравнително лесни за игра и не се изискват кой знае какви умения.

Важно е сега да знаете и да сте предупредени от митовете на слотовете, които биха могли да ви доведат до вземане на грешни решения, което може сериозно да застраши банковата ви сметка. Играйте информирано, забавлявайте се и печелете!

Related posts

Leave a Comment