Marvel Новини 

Lenovo Mirage™ AR осигурява ново преживяване с добавена реалност: MARVEL Dimension of Heroes  

 

Геймърите могат да влязат в кожата на шестима от емблематичните герои на Marvel и да се бият със злодеи в оригинален сюжет на Marvel от удобството на хола си.

След успеха на Star Wars™: Jedi Challenges, Lenovo™ и Marvel ще потопят феновете в един от най-любимите франчайзи с новата MARVEL Dimension of Heroes, която се предлага единствено на Lenovo Mirage AR. Това ново преживяване с добавена реалност позволява на геймърите да овлaдеят силите на шестима от легендарните супергерои на Marvel в оригинален сюжет, където те се борят с прословути злодеи от удобството на хола си.

Геймърите трябва да свалят безплатното приложение MARVEL Dimension of Heroes на съвместим смартфон1,2 и с помощта на очилата за добавена реалност Lenovo Mirage и новите двойни универсални контролери3 и да се впуснат в приключение в три режима и невероятно разнообразие от стилове на игра. С новите контролери3 геймърите могат да използват и двете си ръце4, за да удрят, режат и взривяват в задъхващи битки, в които ще отбиват вражеските атаки, благодарение на свободата на движение на Lenovo Mirage AR.

 

 

Lenovo Mirage AR позволява и непрекъсната игра на хитовото заглавие Star Wars: Jedi Challenges2, където можете да използвате новия универсален контролер за дуели със светещи мечове, командване на войски в битка и играта Holochess.

.

Епично ново геймърско преживяване

 

В MARVEL Dimension of Heroes с добавена реалност  геймърите владеят легендарните оръжия и сили на д-р Стрейндж, Капитан Америка, Черната пантера, капитан Марвъл и Звездният повелител срещу цяло ято супер злодеи. Играта2 може да се играе в три различни режима:

 

  • Story режим, където зловещият Дормаму – господар на мрака, организира изненадваща атака на Земята в съюз със супер злодеи, сред които са Локи, Ронан Обвинителя и Зимния войник. Земята е в руини, но д-р Стрейнг успява да върне времето, за да даде втори шанс планетата да бъде спасена. Играчите могат да играят като всеки от шестимата супергерои, за да се изправят срещу междуизмерните сили, които застрашават света.
  • Survival режим, където играчите използват своите –супер сили като един от шестимата герои в играта се изправя срещу -силните врагове. Геймърите се състезават, за да постигнат най-висок резултат и да се покачат в глобалните онлайн класации на играта.
  • Co-Op режим, където всеки играч е някой от героите на Marvel и се бори срещу силите на злото заедно с останалите в една и съща стая. Едновременно се състезава с останалите за най-висок резултат (всеки играч трябва да разполага с очила Lenovo Mirage AR, два универсални контролера3, Tracking Beacon и да е свързан в една и съща Wi-Fi мрежа5. Необходимо е също да свали най-новата версия на приложението MARVEL Dimension of Heroes на съвместим смартфон1,2. Препоръчва се играчите да са един до друг, обърнати в една и съща посока към Tracking Beacon-ите на разстояние от около 4 фута).

 

 

Lenovo Mirage AR

Lenovo Mirage AR се състои от Lenovo Mirage AR, двойните универсални контролери3 и Tracking Beacon, които предлагат пълен контрол над оръжията и суперсилите на MARVEL Dimension of Heroes, както и различните режими на Star Wars: Jedi Challenges. Преживяванията с Lenovo Mirage AR могат да бъдат свалени на различни съвместими телефони с Android™ и iPhones®1. Геймърите, закупили Lenovo Mirage AR могат да инсталират MARVEL Dimension of Heroes and Star Wars: Jedi Challenges2 безплатно на съвместим смартфон.

 

“Lenovo Mirage AR с MARVEL Dimension of Heroes демонстрира споделената страст на Lenovo и Marvel да предоставят наситени и поглъщащи потребителски преживявания чрез по-умните технологии. След години близко сътрудничество с Disney, започвайки със Star Wars: Jedi Challenges, сме развълнувани да разширим това невероятно забавно и интерактивно преживяване за още повече геймъри и особено за феновете на Marvel”, коментира Johnson Jia , старши вицепрезидент и генерален мениджър за потребителски бизнес на Групата за интелигентни устройства (Intelligent Devices Group/IDG) на Lenovo.

Хардуер и технология

Потребителите трябва да свалят приложението MARVEL Dimension of Heroes на съвместимите си смартфони1, синхронизирайки го с Lenovo Mirage AR. Леките очила засичат движенията на играча по време на игра с помощта на Tracking Beacon, който се поставя на земята и служи като фиксиран ориентир във физическото пространство.

 

 

Край с неподвижното висене пред екрана. Сега играчите могат да се бият срещу враговете си със свободни и естествени движения, благодарение на следене на очила на позицията на тялото  (осигурено от две вградени fisheye сензори). Очилата се комбинират с универсалните контролери3 на Lenovo Mirage AR, които се носят над кокалчетата на пръстите за ненадминато усещане за контрол над оръжията и суперсилите. Контролерите3 ви позволяват да извършвате сложни движения на ръцете и китките за офанзивни и дефанзивни хватки, а бутоните за контрол са динамично приспособени, за да правите интуитивни жестове с ръцете и да контролирате сложни оръжия и артилерия4. Така всеки от шестимата супергерои осигурява индивидуално преживяване, с изцяло различни движения и функции за контрол.

Открийте повече на www.dimensionofheroes.com.

Гледайте трейлъра тук.

Related posts

Leave a Comment