Slider Новини Филми 

Отмъстители: Краят детронира Аватар и много новини от Фаза IV на Киновселената на Марвел

След десет дълги години Отмъстители: Краят детронира дългогодишния най-касов филм АВАТАР и заслужено се възкачи на върха на боксофис класацията като филм No 1 за всички времена с приходи от 2.79 милиарда щ.д. Новината беше съобщена лично от шефа на Марвел Кевин Файги на международния форум Comic-Con в Сан Диего този уикенд.

„Огромни поздравления на екипите на Marvel Studios и Walt Disney Studios и огромно „благодаря“ на феновете по света, които донесоха този исторически успех на Отмъстители: Краят“, сподели в специално съобщение Алън Хорн, главен творчески директор на Disney Studios. „Разбира се, влиянието на АВАТАР на Джеймс Камерън продължава да е все така силно и невероятните резултати и на двете продукции само показват силата на филмите да вълнуват и сближават хората. Талантливите създатели и на двата свята имат още много какво да покажат и очакваме с нетърпение да видим бъдещето и на Киновселената на Марвел, и на Пандора,“ допълни Хорн.

Това съвсем не е единствената голяма новина от Comic-Con International, който се проведе в Сан Диего този уикенд. Лично Кевин Файги представи бъдещето на Киновселената на Марвел, която навлиза в своята Фаза IV и ще даде на феновете повече отколкото някога са мечтали. Впечатляващи нови герои, завръщането на стари любимци и още много интересни неща тепърва предстоят:

Файги официално обяви филма Черната вдовица, който ще излезе по кината на 1 май 2020 г., превръщайки се в първия филм от Фаза IV, който ще се появи на голям екран. Публиката изненадващо успя да види първи кадри от филма, който в момента се снима. Режисьор е Кейт Шортланд, а в ролята на Наташа Романоф се завръща Скарлет Йохансон. Новите попълнения в екипа са Дейвид Харбър (Хелбой) като Алексей, The Red Guardian, Флорънс Пю (Семейни кютеци) като Елена, О-Т Фагбенле (Историята на прислужницата) като Мейсън и Рейчъл Уайз като Мелина.

Related posts

Leave a Comment