Marvel Новини Филми 

Ето как Питър Паркър успява да излезе от автобуса в Infinity Wars

Нетърпението е огромно! Броени дни остават до комикс – събитието на последните години – премиерата на Agengers: Infinity Wars на 27 април. Една история, съставена от две части, която ще е и кулминацията в развитието на кино – вселената на Марвъл, направила първите си стъпки точно преди десет години с първия филм за Железния човек (Iron Man).

В края на този месец, след дълга поредица от успешни кино – проекти за герои като Железния човек, Тор и Капитан Америка, три серии за всички тях, обединени като Отмъстителите, както и отделни филми, въвеждащи по-слабо популярни герои като Черната Пантера, Доктор Стрейндж и Човека Мравка, всички те ще трябва да се изправят срещу най-голямата заплата за човечеството – Танос.

Лудият Титан има намерение да събере шестте камъка на вечността (т.нар. infinity stones), с чиято помощ да унищожи всичко живо във Вселената и да се докаже пред своята любима – Смъртта. Безпрецедентен (поне в киното) съюз между Отмъстителите, Доктор Стрейндж, Пазителите на Галактиката и Човека Паяк (Spider Man) обаче ще трябва да му попречи.

Именно Спайди играе и една от централните роли в трейлърите към първата част на Infinity Wars. В тях той първо се появява без костюм в училищен автобус, от който наблюдава появяването на кораба на Танос над Ню Йорк. След това обаче го виждаме да виси извън автобуса, слагайки си маската на Човека Паяк.

Това накара много от феновете да се запитат: как е успял Питър Паркър да изскочи от автобуса, без да разкрие своята супер – самоличност пред всичките си съученици? И дали все пак това не е моментът, в който той я разкрива.

Видеото по-долу показва, че това не се случва и Питър успява да изскочи благодарение на своя приятел Нед, който знае неговата самоличност. Както и на новия си подобрен костюм, подарен му от Тони Старк.

Related posts

Leave a Comment